نکاتی در مورد موارد مصرفی  شستشو ، ضد عفونی و گندزدایی*اتحادیه رستوران داران تالارداران نانوایان طرقبه شاندیز

نکاتی در مورد موارد مصرفی  شستشو ، ضد عفونی و گندزدایی

*شستن  مکرر دست ها با آب و صابون  و فرآورده های ضد عفونی کننده

*استفاده از دستکش یکبار مصرف  و  لباس کار مناسب

* دریافت پول با کارت خوان

*شستشو ضد عفونی و گندزدایی و سطوح ، دستگیره ها پشتی صندلی ها و.

* شستشوی و استریل ظروف

*نصب تابلوهای توصیه ای و آموزشی در جهت مقابله با شیوع کورونا ویروس

*تخلیه مخازن زباله در کیسه های پلاستیکی محکم در آخر هرشیفت

* پخت صحیح مواد غذایی به ویژه  گوشت  و تخم مرغ

 

اتحادیه رستوران داران تالارداران نانوایان طرقبه شاندیز

درباره نویسنده

پست های مرتبط

ترک یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *