رول مرغ واسفناج

رول مرغ واسفناج
رول مرغ و اسفناج
رول مرغ و اسفناج

رول مرغ و اسفناج
سینه مرغ 2 عدد
اسفناج نصف پیمانه
پنیر چدار نصف پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد 3 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای سس:

گوجه خرد شده 1 پیمانه
سیر خورد شده 2 تا 3 حبه
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر ریحان یا پودر ایتالیایی 1 قاشق غذاخوری
قارچ خرد شده یک سوم پیمانه
پیاز خرد شده یک سوم پیمانه
اسفناج نصف پیمانه
روغن جهت سرخ کردن

⚜️طرز تهیه:

سینه مرغ را از پهنا به دو قسمت تقسیم کنید و خوب بکوبید تا نازک شود نمک و فلفل بزنید
از یک طرف شروع کنید و کمی اسفناج و پنیر روی سینه مرغ بگذارید و آرام و با احتیاط رول کنید تا مواد بیرون نریزد یک خلال دندان داخل مرغ رول شده فرو کنید تا باز نشود
وقتی همه را رول کردید. داخل آرد بغلتانید و با حرارت ملایم بگذارید تا سرخ شود. آرد کمک میکند تا مرغ طلایی و برشته شود. خلال دندان را آرام حین سرخ شدن در بیاروید
حالا مرغ ها راکنار بگذارید و داخل همان ماهیتابه سس درست کنید. سیر و پیاز را تفت بدهید و رب را اضافه کنید و دوباره کمی تفت بدهید
گوجه را اضافه کنید و بگذارید تا کامل بپزد و له شود. قارچ را اضافه کنید و نمک و فلفل و اسفناج را هم اضافه کنید. کمی که سس جا افتاد مرغ ها را اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا سس به خورد مرغ ها برود و بپزد. حالا روی مرغ و سس کمی پنیر چدار بریزید و سرو کنید

درباره نویسنده

پست های مرتبط

ترک یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *