حمل غذا در ایام محرم و صفر

حمل غذا در ایام محرم و صفر
حمل مواد غذاییحمل مواد غذایی در  ایام محرم و صفر
حمل مواد غذایی در ایام محرم و صفر

حمل غذا در ایام محرم و صفر
براساس دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در برنامه سلامت محرم ، اربعین و صفر هرگونه پخت و پز باید در مکان هایی با شرایط بهداشتی صورت پذیرد و کلیه افراد درگیر در توزیع آب ، چای و غذا باید دارای کارت بهداشت معتبر بوده و رعایت بهداشت فردی در هنگام ارایه خدمت نیز ضروری است
در این راستا به اعضای محترم اتحادیه رستوران های سنتی و ییلاقی ابلاغ می گردد در ایام ماه محرم و صفر و تعطیلات در این ایام جهت حمل غذا توسط ماشین مناسب حمل و هیتردار اقدام لازم را بعمل آورید .

درباره نویسنده

پست های مرتبط

ترک یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *