ابلاغیه شبکه بهداشت شهرستان طرقبه شاندیز

موضوع : صورتجلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان

(انتظارات ازسازمان ها جهت مقابله با اپیدمی احتمالی وبا )

📌. جمع آوری آب سردکنهایی که با تماس مستقیم یخ کار می کنند

📌.نصب تابلوهای هشدار دهنده در محل شیرهای آب غیر شرب

📌.الزام استفاده از یخ بهداشتی و یا دارابودن یخ ساز در مجموعه ها

📌.الزام استفاده از سالاد بسته بندی شده توسط واحدهای تولیدی دارای پروانه بهداشتی ویا الزام به اخذ مجوز تهیه سالاد در محل از مرکز بهداشتی درمانی تابعه

📌.الزام متصدیان واحدهای صنفی باغ سرا و تالار و رستوران داران به حمل بهداشتی گرم غذا در محل پخت به باغسرا و تالار

📌.الزام به متصدیان واحدهای صنفی باغسرا و تالار به استفاده از مواد غذایی دارای مجوز بهداشتی از قبیل دسر و بستی

( 📝 ابلاغیه شبکه بهداشت ودرمان طرقبه شاندیز)

درباره نویسنده

پست های مرتبط

ترک یک پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *